Зареждане

Феновете не искат Хамзат Чимаев да се бие за титлата

Феновете не искат Хамзат Чимаев да се бие за титлата
Публикувано на: Юли 19, 2024 в 02:00 ч
30-годишният руски ММА боец Хамзат Чимаев се сблъска с критики от феновете, след като каза, че следващата му битка трябва да е за златото.

Феновете в социалните медии смятат, че тъй като Чимаев все още не се е бил през 2024 г. и не е победил нито един от бойците, класирани в момента в топ 10 на средната категория, той не заслужава шанс за титлата. Да припомним, че през юни Чимаев се оттегли от битката срещу Робърт Уитакър. 

Двамата трябваше да се бият в Рияд, но Чимаев се разболя и отпадна от събитието. Сега той иска титлата, но феновете го поставиха на мястото му.

„Една отменена битка и една крипто измама през 2024 година. Дайте шанс на моето момче за титлата.“, написа един фен в социалната медия X (бивш Twitter). 

„Един луд измамник не заслужава това.“, пише друг потребител. 

„Битка за титлата?!?! Миналия месец се оттегли от срещата си. Не мисля, че нещата работят така, хахаха.“, написа друг фен в социалните медии.

"И на вас ли ви писна от този човек ?", пише друг.

Феновете са категорични, че Чимаев не трябва да се бие за златото. За последно чеченеца се би в края на 2023 година и записа противоречива победа над Камару Усман, който прие битката без тренировъчен лагер.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес