Зареждане

Джулиана Пена обвини Кайла Харисън в употреба на стероиди: Остави иглата, брато

Джулиана Пена обвини Кайла Харисън в употреба на стероиди: Остави иглата, брато
Публикувано на: Юли 17, 2024 в 16:00 ч
Бившата неоспорима шампионка в полусредна категория Джулиана Пена заяви, че макар и може би не в момента - неотдавнашната дебютантка в Октагона Кайла Харисън определено е използвала допинг в началото на кариерата си, което доведе до пламенен отговор от страна на бившата звезда от PFL.

Очаква се Пена, настоящата номер едно в ранглистата в полусредна категория, да се завърне на UFC 307 през октомври, като отново ще се бори за златото в битка за титлата срещу бившата си съотборничка от TUF Ракел Пенингтън в Юта.

Извън битките от юли 2022 г., Пена претърпя едностранна загуба с единодушно решение от бившата шампионка в двубоя, Аманда Нунес, в реванша  в резултат на което изпусна шампионската си титла.

Що се отнася до Харисън, бившата двукратна победителка в турнира на PFL и двукратна носителка на олимпийски златен медал направи дългоочаквания си дебют в промоцията на UFC 300, отстранявайки общия враг, бивша носителка на титлата, Холи Холм с доминираща победа във втория рунд със задушаване отзад.

Джулиана Пена обвинява Кайла Харисън в употреба на допинг

И макар да се подготвя за очакваната титла в близко бъдеще, Харисън изглежда ще пропусне да се бори за короната пред родената във Вашингтон Пеня, която отправи доста яростни обвинения към ветеранката за една нощ.

"Стой настрана от иглата, брато", каза Джулиана Пеня за Кайла Харисън. "Може би сега не знам дали използва забранени препарати за подобряване на представянето, но определено в миналото го е правила. Абсолютно. Няма съмнение. Просто вече имам нагласата, че хората мамят. Особено от АТТ (American Top Team), 100 процента в АТТ."


"Когато Дан Ламбърт ме отведе там, след като спечелих The Ultimate Fighter, те буквално ми казаха, че всички момичета са в банята и се бодат една друга в задника със стероиди", продължава Джулиана Пеня. 


Привличайки строг отговор от наскоро изгрялата звезда на UFC, Харисън, ветеранката от Охайо твърди, че от 12-годишна възраст е била подложена на тестове от бившия партньор на UFC, Антидопинговата агенция на САЩ.

"От 12-годишна възраст съм тествана от USADA", написа в отговор Кайла Харисън в официалния си профил в X."Ще намерите всяко извинение на света, за да не се биете с мен, а единствената инжекция в задника, от която се нуждаят хората около теб, е лекарство против гадене."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес