Зареждане

Пак забраниха на Андрю Тейт да напуска Румъния

Пак забраниха на Андрю Тейт да напуска Румъния
Публикувано на: Юли 18, 2024 в 02:00 ч
Бившият кикбоксьор Андрю Тейт засега няма право да напуска Румъния.

Вижте още - Андрю Тейт може да пътува в рамките на Европейския съюз 

Апелативният съд в Букурещ отмени по-ранно решение, което му позволи да пътува свободно в рамките на Европейския съюз. В момента Тейт очаква началото на процес по обвинения в трафик на хора. Решението на Апелативния съд идва две седмици след като Андрю Тейт (37) и брат му Тристан (35) приветстваха решението да напуснат Румъния за първи път от две години.

Андрю и Тристан Тейт бяха обвинени в средата на 2023 г. в изнасилване, трафик на хора и създаване на престъпна група за сексуална експлоатация на жени. Братята отричат всички обвинения. През юни братята Тейт бяха официално обвинени заедно с две румънки. В края на декември 2022 г. и четиримата бяха арестувани близо до Букурещ.

Когато на братята беше казано, че могат да напуснат Румъния преди две седмици, говорител каза следното от тяхно име:

„Румънските съдилища се произнесоха в полза на Андрю и Тристан Тейт и премахнаха ограниченията за пътуването им в рамките на Европейския съюз.“

Според говорителя това беше „важна победа и голяма стъпка напред в продължаващия случай“. Това „облекчение“ обаче беше краткотрайно, тъй като по-ранното решение беше отменено от Апелативния съд днес. Очаква се делото срещу братята Тейт да стартира през 2025 година.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес