Зареждане

Жорж Сент Пиер отрече всякакви варианти за завръщане: Тялото ми вече не може да издържи!

Жорж Сент Пиер отрече всякакви варианти за завръщане: Тялото ми вече не може да издържи!
Публикувано на: Юли 17, 2024 в 15:00 ч
Легендата на UFC Жорж Сент Пиер разказа за контузията, която е получил преди планирания граплинг мач срещу Ник Диас миналата година.

Сент Пиер, който се оттегли от ММА след победата над Майкъл Биспинг на UFC 217, трябваше да се изправи срещу Диас в граплинг мач на UFC Fight Pass Invitational през декември. Но завръщането му в бойните спортове беше отложено за неопределено време, след като канадецът получи контузия по време на лагера си.

По-рано тази година Сент Пиер  сподели някои добри новини относно здравето си на фона на спекулациите за потенциален втори опит за завръщане. Той е напълно възстановен от контузията, която наложи оттеглянето му, но се е спрял на въпроса дали завръщането в бойните спортове има смисъл за него.

 

Жорж Сент Пиер изяснява бъдещето си в бойните спортове


Повреме на неотдавнашно участие в подкаста The Anik & Florian Сент Пиер  беше попитан дали би приел предложения да излезе от пенсия.

"Това ме поддържа актуален, което е чудесно за мен. Но трябва да бъда честен... в края на 2023 г. тренирах за граплинг мач. Когато тренирах за граплинг мача, в една част от мен отново се появи желанието за битки, а психически съм обсесивно-компулсивен", каза Сент Пиер. "Когато тренирам за бой, всичко трябва да е перфектно и не се щадя, полудявам. Влагам всичко от себе си, за да бъда най-добрият, на каквото съм способен. Мисля, че това е причината, поради която се контузих... тялото ми вече не може да издържа!

"Не мога да поддържам същия обем и интензивност, които правех, когато се състезавах. За мен това трябва да се прави, ако искам да покажа най-доброто от себе си. Но не мога да го правя. Трябва да го приема и това е трудно, но вече се примирих с него."

Сент Пиер е може би е един от най-великите бойци в историята на UFC след 26-2 в професионалната си кариера в клетката. Той завърши кариерата си в UFC в серия от 13 победи, включително над Мат Сера и Би Джей Пен.

Наследството на Сент Пиер е запечатано в историята на UFC и тези, които се надяват на завръщане, не трябва да се надяват.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес