Зареждане

Арман Царукян иска Хамзат Чимаев да го готви за Ислам Махачев

Арман Царукян иска Хамзат Чимаев да го готви за Ислам Махачев
Публикувано на: Юли 18, 2024 в 08:00 ч
Въпреки че Арман Царукян е наказан и не може да се бие, той усърдно се подготвя за следващия си опонент. Принудителната пауза е причинена от Арман, който на влизане в залата за UFC 300, се сби с фен, защото му показа среден пръст. Царукян и фенът се помириха, но това не впечатли Атлетическата комисия на Невада, които го наказаха и глобиха.

Арман ще може да се завърне през октомври, но трябва да участва в кампания против тормоза. Той ще го направи, за да може да се бие с Ислам Махачев в края на октомври в Абу Даби. Арман ще се нуждае от цялата помощ, която може да получи в подготовката си за дагестанеца, който може да се похвали с впечатляващата си серия от 14 победи.

За свой основен спаринг партньор той избра непобедения Хамзат Чимаев. Все още не е ясно дали Чимаев ще приеме. Царукян и Чимаев работят като треньори в руската лига Hype Fighting, а това може да ги сближи и да доведе до тренировки помежду им. Арман вярва, че Чимаев определено може да му помогне за битката с дагестанеца:

„Хамзат е наистина страхотен и ще ме тества добре със силата си. Ако има възможност да тренирам с него, ще го направя. Със своята височина, тип тяло и стил, той много прилича на Ислам Махачев. Освен това Чимаев може да се бие като левичар, така че е идеален спаринг партньор.“, каза Царукян.

Ще успее ли Царукян да детронира Махачев ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес