Зареждане

Конър Макгрегър и BKFC дават пресконференция в Испания

Конър Макгрегър и BKFC дават пресконференция в Испания
Публикувано на: Юли 18, 2024 в 02:00 ч
Ирландската икона на бойните спортове Конър Макгрегър, заедно с Дейвид Фелдман, основател и президент на Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC), ще дадат пресконференция за BKFC Marbella, Испания. Това ще се случи по-късно днес, а пресконференцията може да се гледа на живо в Youtube. 

Новината за гостуването на Макгрегър в Марбеля развълнува феновете. Макгрегър е забелязан в плажни клубове като Nikki Beach, където се наслаждава на слънце, море и шампанско. Феновете се интересуват от локациите на живата легенда. Ако сте в Марбеля, то трябва да си отваряте очите, защото той обича да вечеря в шикозни ресторанти в Марбеля, като Nobu и Bibo Dani Garcia.

Макгрегър често отсяда в най-луксозните хотели на Марбея, като Puente Romano Beach Resort & Spa и Hotel Villa Marbella. Може да го забележите във фоайето или до басейна. Ирландската звезда обича да пазарува и обича да посещава ексклузивни бутици и дизайнерски магазини в известните търговски улици на Пуерто Банус ( където е акостирала яхтата му ) и центъра на Марбея.

Конър може да бъде видян и в модерни клубове като La Suite, Opium Marbella и TIBU Restaurant & Lounge Bar. BKFC Marbella, Испания се провежда на 12 октомври и бележи дебюта на организацията в страната. В главната битка ще видим Франко Теналия срещу Тони Хикори за вакантната световна титла в лека категория на BKFC.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес