Зареждане

Андрю Тейт загатна за завръщане на ринга

Андрю Тейт загатна за завръщане на ринга
Публикувано на: Юли 9, 2024 в 22:00 ч
Андрю Тейт явно все още има останали битки в себе си. През уикенда Тейт беше представен като един от водещите спонсори на събитието Social Knockout 3, което се проведе в Дубай.

Да, това беше събитието, което ни показа боксовите дебюти на Дарън Тил и дребосъкът Абдурозик. В очакване на съдебен процес за множество криминални обвинения в Румъния, Тейт не можа да присъства лично на събитието.

Вместо това той изпрати видео съобщение до присъстващите фенове, загатвайки потенциалното си завръщане на ринга.

„Казвам се Андрю Тейт, Топ G и вероятно вече сте разбрали, че шоуто е спонсорирано от Cobratate. За съжаление не мога да присъствам лично на събитието, все още съм ограничен от системата, но гледам дистанционно от тук в Букурещ, Румъния и шоуто изглежда фантастично. 

Мисля, разбира се, че ще ме видите на бъдещо събитие на Social Knockout. Но искате ли да ме видите в тълпата или искате да ме видите на ринга ? Все още не съм твърде стар, все още не са ме повредили толкова много, остават ми няколко хода, така че следете.“, каза Тейт.

TK Fight Night, акаунтът, който сподели видеото, разкри, че Social Knockout 4 ще включва „завръщането“ на Тейт. Все още не е ясно кога и къде ще се проведе това събитие. Андрю не се е състезавал в кикбокса от 2020 г., когато отбеляза нокаут във втория рунд срещу Космин Лингурар в Букурещ.

Като цяло, Тейт има рекорд от 76-9-1, въпреки че това е предмет на известен спор, като се има предвид лошото водене на записи на кикбокс битките в Обединеното кралство и Европа.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес