Зареждане

Магомед Анкалаев обещава доминация над Алекс Перейра: Той изобщо няма да ме докосне

Магомед Анкалаев обещава доминация над Алекс Перейра: Той изобщо няма да ме докосне
Публикувано на: Юли 17, 2024 в 17:00 ч
Изгряващият претендент за титлата в лека тежка категория Магомед Анкалаев се закани да постигне убедителна победа срещу настоящия носител на златото Алекс Перейра в бъдещ двубой за титлата на UFC, като заяви, че бразилецът няма да може да му нанесе нито един значителен удар, когато се изправят в октагона.

Анкалаев, настоящ претендент номер две в полутежка категория, е извън битките от началото на тази година, като за последно постигна победа с нокаут над Джони Уокър в реванша на двамата в UFC Apex.

Що се отнася до Перейра, той оглави UFC 303, като постигна зашеметяваща победа с нокаут във втория рунд над бившия шампион Иржи Прохазка в реванша за титлата на двамата. 

Роденият в Сао Пауло Перейра приветства шанса да се изправи срещу Анкалаев при завръщането си в играта, тъй като е свързан с битка за титлата срещу опасния руснак по-късно през тази година, когато се очаква да се завърне в UFC 310 през декември

"Искам да си почина малко", каза Алекс Перейра. "Но смятам, че декември ще бъде добра дата за мен."

"Чувствам се добре и полутежката категория е мястото, където искам да остана", продължи Алекс Перейра. "Няма значение срещу кого. Много хора казват, че Магомед Анкалаев; това е човекът, за когото се говори сега. Хората са фокусирани върху него. Но аз тренирам добре, само че не за него, а и за всеки друг. Това е добър двубой за мен. Ще бъда добре подготвен за него или за когото и да било."

Магомед Анкалаев планира доминираща победа над Алекс Перейра

И прогнозирайки доминантна победа срещу бразилската звезда Перейра, изгряващият претендент Анкалаев смело прогнозира, че ще излезе невредим от потенциалната им битка.

"Всички разбираме - много специалисти разбират, че мога лесно да победя Алекс Перейра", каза Магомед Анкалаев. "Дори няма да е оспопрваано. Мисля, че с неговата скорост той изобщо няма да ме докосне. Най-многото, което може да направи, е да ме удари с лоу кик. Мисля, че няма да ме докосне с ръце. Толкова съм уверен в себе си, че мога да го победя в стойка. Мога да гарантирам това - мога да го бия в стойка до края, ако се наложи. Но аз искам да го победя, искам просто да го атакувам, просто да му покажа, че съм по-добър от него."



Кой ще спечели в бъдещ двубой за титлата: Алекс Перейра или Магомед Анкалаев?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес