Зареждане

Джейк Пол нарича Майк Пери 'предястие' за боя с Майк Тайсън: Той е добра загрявка

Джейк Пол нарича Майк Пери 'предястие' за боя с Майк Тайсън: Той е добра загрявка
Публикувано на: Юли 17, 2024 в 20:40 ч
Джейк Пол смята, че Майк Пери е бил идеалният заместник на Майк Тайсън.

Пол ще се боксира с Пери през уикенда в Тампа, след като първоначалният му двубой срещу Тайсън беше отменен поради медицински проблем от страна на бившия шампион в тежка категория. След като двубоят беше отменен, Пол даде ясно да се разбере, че иска да се бие на тази дата и Пери се отзова да приеме боксовия мач. Джейк е значителен фаворит с коефициент -380, докато "Platinum" е с коефициент +280.


"Когато Майк Тайсън се оттегли, се чудих: "С кого мога да се бия, за да запазя тази дата 20 юли? Тъй като Аманда Серано, Аштън "H20" Силве, всички подгряващи битки, искахме да запазим събитието и Майк Пери веднага беше първото име, което изскочи. Казах си: "Да, той е невероятен. Той е като предястие за битката ми с Майк Тайсън."Пери е див, излиза напред, страшен е,  не му пука. Бих искал да имам същата нагласа като него и това е добра загрявка за Майк Тайсън", заяви Джейк Пол.

"Честно казано, бях притеснен, когато се подготвях за боя с Майк Тайсън, заради това колко страшен е той, колко повече опит има и затова всеки опит, който мога да натрупам -толкова по-добре за мен", продължи Пол. "Това ще бъде голяма боксова демонстрация на сладката наука. Може би той ще нанесе няколко големи удара, може би ще се държи диво и ще прави някакви луди неща, но с напредването на рундовете аз бавно ще го разкъсвам с работата си с крака, с удара си, с работата си в тялото и ще го вкравам на различни места, на които не е бил вкарван преди от тези бойци в BKFC или ММА."


Ако Джейк Пол успее да победи Майк Пери, това ще добави още малко интрига за двубоя с Майк Тайсън, който е насрочен за 15 ноември, на стадион AT&T, където е домът на Далас Каубойс.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес