Зареждане

Даниел Кормие защити Джон Джоунс

Даниел Кормие защити Джон Джоунс
Публикувано на: Юли 19, 2024 в 02:00 ч
Бившият шампион на UFC в две тегловни категории, а сега член на Залата на славата, американецът Даниел Кормие защити Джон Джоунс.

Наскоро бяха повдигнати обвинения срещу Джоунс, който е настоящ шампион на UFC (до 120 кг).  "Bones" е изправен пред две обвинения за нападение и възпрепятстване на комуникациите на служители, които отишли в дома му, за да го тестват за допинг.

Сега Джоунс е изправен пред една година затвор и глоба от 1500 долара. Даниел е върл враг на Джоунс, който го победи два пъти в миналото. "DC" вярва, че Джон е невинен и не трябва да понася наказание:

„Ако трябва да бъда напълно честен, мислех, че това са глупости. Струва ми се, че Джон Джоунс е бил потърсен, докато е бил вкъщи и е пил няколко питиета. Знам, че всички бързаме да съдим Джоунс заради миналите му проблеми, но реалността е, че ако човек си е вкъщи и изпие няколко питиета, какво от това ? 

Негово право е да го направи. И ако дойдат специалисти по допинг и той може да е малко пиян или полудял, може би взаимодействието няма да е толкова забавно или лесно, както в други случаи.“, цитираха Кормие от BJPenn.

Кормие не е голям фен на Джоунс, но определено е прав в случая.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес