Най-големият сайт за бойни спортове

       

Предизвикателство с лицеви опори

Предизвикателство с лицеви опори
Публикувано на: Юни 5, 2011 в 10:25 ч
Снимка:stroopsmma

Лицевите опори водят произхода си от Индия, тъй като основата им е от класическите йога упражнения. Силовият треньор Мартин Руни е обикялал света, където е откривал различни версии, включително коляно към лакет (Тайланд), триъгълна лицева опора (Бразилия), учи мата лицева опора (Япония) и олюляващата се лицева опора на един крак (Англия). Можете да ги видите във видеото, но най-добре приемете предизвикателството на Руни, което представлява тренировка за цялата горна част на тялото.

Насоки
Предизвикателство 1. Започнете с 10 повторения на всяка разновидност на лицевите опори. Засичайте си време и всеки следващ път се стремете да ги направите по-бързо.

Предизвикателство 2. Направете 10 повторения на всяка разновидност на лицевите опори. Повторете отново докато не направите общо 100 лицеви.

Целта
Направете тази тренировка в по-малко от 5 минути.

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Статии

5 сутрешни тренировки за тонус през целия ден

5 сутрешни тренировки за тонус през целия ден
Дори самата мисъл за трениране рано сутрин звучи като някакво мъчение. Особено ако работим до късно и не се наспиваме достатъчно.
Статии » юни 29, 2018 (0)
цялата статия

Изгаряй още повече мазнини с интервални тренировки и въже за скачане

Изгаряй още повече мазнини с интервални тренировки и въже за скачане
Ако се чудите как да подобрите високоинтензивните интервални тренировки, за да горите още повече калории и мазнини, трябва да започнете да скачате на въже.
Статии » май 25, 2018 (0)
цялата статия
Мнения в Facebook