Зареждане

Renzo Gracie обмисля завръщане в MMA

Renzo Gracie обмисля завръщане в MMA
Публикувано на: Август 27, 2009 в 14:17 ч

Renzio Gracie, който сега е на 42 години, скоро заяви пред Sensei Sportv, че би искал да се завърне към състезателна дейност, вероятно в UFC.

"Отворих залите, които исках да открия и сега искам да се завърна към тренировките, няма по хубаво място от ринга. Dana White е мой приятели си говорим по телефона често; когато имам предложение за двубой срещу боец в UFC, готов да се бие с мен, говорим по телефона. Мислим си за моето завръщане и то може да бъде точно там, кой знае. Нямам претенции да ставам шампион, но искам да се бия срещу шампиони. Ще се бия докато стана на 50, дори и за без пари."

renzo gracie бразилско джиу-джицу
 

Gracie е пра-внук на пионера в бразилското джиу-джицу Helio Gracie и братовчед на легендата от UFC Royce Gracie. Той за последно се би в EliteXC през 2007-ма срещу Frank Shamrock и завърши с дисквалификация в негова полза, заради забранен удар с коляно в главата от Shamrock.

Бразилецът се би в Япония през по-голямата си част от кариерата, като се състезава в PRIDE и RINGS. Той в момента има три поредни победи в IFL срещу Pat Miletich и Carlos Newton преди победата срещу Shamrock.

Преди няколко седмици в интервю за MMA-Bulgaria.com, Петър Балталийски, който заслужи черния си колан по бразилско джиу-джицу от именития бразилец, каза че Renzo "никога няма да спре да има желание да се състезава и колкото и да остарява, винаги има желание и иска  да бъде между най-добрите" и като че ли излезе доста прав.

MMA България - бразилско джиу-джицу

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес