Зареждане

Майкъл Биспинг: Джейк Пол ще се насере срещу боксьори от топ 10

Майкъл Биспинг: Джейк Пол ще се насере срещу боксьори от топ 10
Публикувано на: Юли 25, 2024 в 02:00 ч
Джейк Пол оживи света на бокса както никой друг, но някои хора все още не го приемат насериозно.

Неговото поведение и избор на съперници са меко казано спорни. „Нито един ММА боец не може да ме победи на ринга.“ Това е слоганът, с който Пол се представя и дразни околните. Пол е известен и с подбора на опонентите, над които той винаги има превес, въпреки че успява да убеди публиката, че няма.

Последният път, когато противоречивият американски инфлуенсър се разправи с Майк Пери, принуди хората да говорят. Конър Макгрегър беше изпълнен от ярост, а бившият шампион на UFC Майкъл Биспинг също не мълчеше. Биспинг вярва, че Пол е срам за бокса и всеки боксьор от топ 10 би го нокаутирал тежко:

„Шоуто продължава. Джейк Пол предизвика Алекс  Перейра. Джейк Пол казва, че иска да предизвика себе си, нали ? И така, той предизвиква Алекс Перейра, за когото знае дяволски добре, че битката никога няма да се материализира. Така че, разбира се, той ще го предизвика. След това пожела Майк Тайсън. Мъжът е на 58 години. Защо не се бие с истински боксьор ? Всеки боксьор от топ 10 ще нокаутира тежко Пол и ще му вкара съкрушителни удари. 

Пол щеше да напълни гащите срещу такъв боксьор. Все още не изпитвам уважение към него, защото това беше чиста тактика на побойник. Разликата в размера беше забележителна. Защо не се бие с реален боксьор ? Защото знае, че ще го смачкат. 

Това е срам за всички мъже, които слагат боксови ръкавици. Джейк привлича група от 12-годишни момчета от Дисни в предпубертетна възраст. Да, победи Майк Пери, честито. След това предизвика Перейра и Майк Тайсън. Това е абсолютно смешно.", каза Биспинг в YouTube.

Прав ли е Биспинг ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес