Зареждане

Въпреки серията от три загуби, Усман се закани отново да е на върхаta

Въпреки серията от три загуби, Усман се закани отново да е на върхаta
Публикувано на: Юли 24, 2024 в 06:32 ч
Бившият шампион на UFC в полусредна категория Камару Усман се е завърнал се към предишната си страхотна форма.

Усман не се е биел от загубата в средна категория от Хамзат Чимаев с решение на UFC 294. Той загуби три последователни битки, включително поражение с нокаут от Леон Едуардс, за да се лиши от титлата в полусредна категория на UFC 278.

Въпреки неотдавнашните неуспехи увереността на Усман не е намаляла, когато става въпрос за бойната му кариера. В поражението от Чимаев той показа елементи от формата, заради която е смятан за един от най-добрите бойци в света.

Докато планира завръщането си в UFC, Усман е готов да докаже, че заслужава да бъде в все още в сметките за това, кой ще е номер едно в категорията.
 

Камару Усман планира завръщане в UFC в полусредна категория



В неотдавнашен епизод на подкаста Pound 4 Pound Усман обясни мотивите за очакваното си завръщане в UFC.

"В момента страшилището е в отпуск, това е всичко", каза Усман. "Все още имам мога покажа, че съм един от най-добрите, ако не и най-добрият в света. Когато битката за титлата се случи, а тя ще се случи, на мен не ми пука дали ще е с Леон Едуардс, аз вече го победих... Очевидно съм показал, че мога да победя Леон, дали ще е Леон или Белал Мохамед, няма значение...

"В момента в тази дивизия има много момчета, които са атрактивни. Джак Дела Мадалена, Шавкат Рахмонов, Майкъл 'Venom' Пейдж, Иън Гари, Гилбърт Бърнс също... когато изляза от отпуск и съм готов да се върна, ще се върна и ще направя моето си нещо."

Усман ще следи отблизо битката за титлата на UFC в полусредна категория този уикенд между Едуардс и Белал Мохамед. Двубоят между Едуардс и Мохамед е начело на интригуващата карта на UFC 304 в събота.

Усман има глада, който имаше, когато се издигна до върха на полусреднат адивизия на UFC. Времето ще покаже дали това ще се превърне в по-голям успех в UFC при очакваното му завръщане.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес