Зареждане

Едуардс и Пимбълт с дизайнерски гащета за UFC 304

Едуардс и Пимбълт с дизайнерски гащета за UFC 304
Публикувано на: Юли 24, 2024 в 06:37 ч
Леон Едуардс и Пади Пимбълт, бойците от града - домакин, ще бъдат с интересни персонализирани шорти за UFC 304 в Манчестър, Англия.

UFC премина от доставчика Reebok към Venum като свой партньор за облекло на бойните екипи през 2021 г. MMA.BG пък е официален вносител на Venum за България.

Шампионът в полусредна категория Леон Едуардс (22-3 ММА) ще бъде с персонализирани зелени шорти Venum за реванша си за защита на титлата срещу Белал Мохамед (23-3 ММА) в главното събитие.

"Rocky" и "Remember The Name" се срещнаха преди това през март 2021 г. - мач, който беше прекратен поради случайно бъркане в окото.

Също така облечен в нови персонализирани оранжеви шорти Venum ще бъде Пади Пимбълт (21-3 ММА), който се изправя срещу Боби Грийн (32-15 ММА) в двубой в лека категория.

'The Baddy' е с 5 поредни победи, откакто се присъедини към UFC през 2021 г.

'King' за последно се би и победи Джим Милър (37-18 MMA) през април тази година на историческото UFC 300.

ММА журналистът Крис де Сантяго пръв публикува снимки на шортите на Едуардс и Пимбълт от UFC 304 на "X".




Пимбълт отдели малко време преди предстоящия си двубой, за да коментира пред "MMA Junkie" облеклото си за UFC 304 с думите:

"Точно това съм си представял. Представях си как излизам, светлините притъмняват, публиката полудява, докато звучи песента ми, всички пеят, полудяват, а аз съм с оранжевите си шорти, точно както навремето, когато излизах за Cage Warriors с оранжевите шорти и превземах залата."

Времето ще покаже дали нестандартното облекло на Едуардс и Пимбълт ще им донесе късмета, от който се нуждаят, за да победят на UFC 304.

Ще гледате ли този уикенд? Имате ли прогнози?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес