Зареждане

Павел Владев срещу ММА шампион от Германия на BRAVE 86 в Бургас

Павел Владев срещу ММА шампион от Германия на BRAVE 86 в Бургас
Публикувано на: Юли 24, 2024 в 10:00 ч
Павел Владев срещу гемранецът Кристиян Мак е една от основните битки на престижната ММА организация BRAVE при гостуването ѝ в Бургас на 24-ти август.

BRАVE 86 ще отбележи първото събитие на международния промоутър при европейското му турне, както и първото му събитие в България.

Много таланти от BRAVE получават предложения от UFC, затова и нивото в базираната в Бахрейн организация е толкова високо и бойците показват най-доброто от себе си.

Билетите за BRAVE 86: Burgas са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.


А в битката между Владев и Мак със сигурност ще видим най-доброто от ММА като цяло.

Атрактивният български ММА боец започва професионалната си кариера през 2016-та, като оттогава насам е отбелязал 9 мача, от които има само 1 загуба със съдийско решение. Всичките му 8 победи са с приключване, като 7 от тях са с нокаут.


За последно "Върколака" прегази узбекистанеца Феруз Покаев преди година с технически нокаут и оттогава е жаден за свежа кръв. Тази жажда ще се утоли на 24-ти август, когато стъпи в клетката на BRAVE CF.

Владев е известен с атрактивната си игра и агресия на ринга.

Опонентът му обаче не остава по-назад. 25-годишният боец започва професионалната си ММА кариера през 2019-та като вече има две битки в BRAVE и е бивш шампион на организацията NFC.


За последно той се състезава през април, когато победи Дейвид Форстър със съдийско решение и статистиката му към момента е 8 победи и 4 загуби, а в момента е в серия от две поредни победи. Половината му от победите са с нокаут и той е от бойците, които не се притесняват да експериментират в клетката, за да покажат на феновете нестандартна и зрелищна игра.

От BRAVE официално обявиха основната файткарта за BRAVE 86, която включва 7 класни ММА двубоя, като загатнаха и българските бойци, които ще участват в подгряващите битки, които са още 5 на брой.


Това е една от най-силните файткарти правени у нас с бойци изцяло с положителни статистики и в пика на кариерите си, а за събитието се очаква да дойдат ключови личност от световния ММА.

Билетите за BRAVE 86: Burgas са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес