Зареждане

Волкановски залага на Боби Грийн да победи Пади Пимбълт на UFC 304

Волкановски залага на Боби Грийн да победи Пади Пимбълт на UFC 304
Публикувано на: Юли 24, 2024 в 18:00 ч
Александър Вoлкановски обясни защо избира Боби Грий да победи Пади Пимбълт на UFC 304.

Както знаем, Пади Пимбълт е противоречива фигура. Ливърпулецът обича да шокира феновете и не се страхува от това кого ще разстрои по пътя си. Този уикенд той ще се изправи пред най-голямото изпитание в досегашната си кариера в ММА, когато ще се бие с Боби Грийн.

Според мнозина това е труден мач. Докато Пимбълт е известен със своите способности в жиу-жицу, Грийн е човек, който може да изненада почти всеки, когато му се отдаде възможност.

В скорошно видео с предварителен преглед на битките от UFC 304 бившият шампион на UFC Александър Волкановски  даде мнението си за предстоящия сблъсък.


 

Волкановски залага на Грийн за победа над Пимбълт

"Ще трябва да избера Боби Грийн, мисля, че той е по-сигурният залог тук. Това ще бъде двубой в три рунда. На Пади Пимбълт ще му бъде трудно да го свали и да го довърши. Вярно е, че играе пред своя публика, но не мисля, че това ще стресне Боби Грийн.

Отново, Боби Грийн ще отиде в позиции, в които Пимбълт ще почувства, че може да разменя удари и ще го залъгва с удари. Гарантирам, че ще видим това почти веднага. Имам чувството, че Боби Грийн ще го удари, ще го нарани, може би Пади Пимбълт ще започне да търси удари веднага след това. Ще му се получи ли? Или ще бъде ранен веднага? Не съм сигурен."

Вярвате ли, че Боби Грийн има всичко необходимо, за да победи Пади Пимбълт на UFC 304?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес