Зареждане

Джейк Пол предизвика Алекс Перейра на боксов двубой

Джейк Пол предизвика Алекс Перейра на боксов двубой
Публикувано на: Юли 21, 2024 в 13:23 ч
Джейк Пол се обърна към шампиона на UFC в лека тежка категория Алекс Перейра след победата си над Майк Пери.

По-рано днес Джейк Пол на няколко пъти повали Майк Пери по пътя към победата с нокаут. Пери отново доказа колко е издръжлив, но предимството в размерите на Пол беше твърде голяма, за да го преодолее. Сега, когато "Platinum" се готви да се завърне в BKFC, Пол е насочил поглед към следващата си цел.

Ако всичко върви по план, това ще бъде Майк Тайсън. Тази битка трябваше да се случи това лято, но беше отложена за ноември поради медицински проблеми на ветерана в тежка категория.

След победата си над Пери "The Problem Child" предизвика и настоящия шампион на UFC - Алекс Перейра.

 
 

Пол призовава Перейра

"Алекс Перейра. Алекс Перейра, ти каза, че искаш да се боксираш, аз съм кралят на това, аз съм кралят на това. Ела при нас, можем да го осъществим. Искам те, Алекс Перейра."

"Току-що победих шампиона на BKFC, победил съм няколко шампиона на UFC, а той каза, че иска да се боксира. Така че, Алекс Перейра, след Майк Тайсън, нека да го направим."

"Това важи за всеки, по всяко време, на всяко място."

Всички знаем колко опасен е "Poatan" в стойка. Освен това опитът му в кикбокса доказва колко способен е той на ринга. В еднаква степен нещо ни подсказва, че шампионът на UFC в полутежка категория има по-важни неща в главата си. Що се отнася до Джейк Пол, ще трябва да изчакаме и да видим дали тази битка с Тайсън действително ще се осъществи.

Какво очаквате да се случи, ако тази битка действително бъде договорена някой ден? Бихте ли я гледали или това ще бъде загуба на време?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес