Зареждане

Колби Ковингтън: Никога не отказвам битки! Гари и Рахмонов са неизвестни

Колби Ковингтън: Никога не отказвам битки! Гари и Рахмонов са неизвестни
Публикувано на: Юли 18, 2024 в 18:00 ч
Колби Ковингтън е обвинен, че отказва мачове, не се бие и просто задържа развитието на другите в дивизията. В действителност обаче Ковингтън твърди, че е точно обратното.

"Chaos" е точно типът боец, който Дейна Уайт харесва, тъй като той може да разбуни иначе спокойните води и да изгради атмосферата за мач. Истината е, че няма твърде много от тези бойци в UFC. Въпреки че Колби веднъж спечели временния шампионски пояс, той никога не успя да стигне до безспорната титла. Той падна два пъти от Камару Усман, както и веднъж от Леон Едуардс.

Три възможности за титлата останаха неусвоени, но въпреки това "Chaos" седи на върха на категорията, без да знае какви са следващите му планове. Иън Гари и Шавкат Рахмонов твърдят, че Колби не иска да се бие с тях, но Ковингтън отрича. Ето какво сподели американеца за бъдещето си в UFC:

„Никога не съм действал зад гърба на UFC и никога не съм се противопоставял на техните планове. Битките с Шавкат Рахмонов или Иън Гари не се състояха, защото никой не ми ги предложи. И UFC, и Дейна Уайт знаят, че аз съм звездата, която привлича вниманието. Гари и Рахмонов са неизвестни. Не съм човек, който отхвърля опоненти. На заден план се случват още неща, за които не знаете. 

Например, UFC искаше битки за мен с Ник Диас и Майкъл Пейдж. Не се получи, защото те не искаха, отстъпиха. Но аз не съм тук, за да хвърлям мръсотия по Диас. Уважавам го, той е ветеран, минал е през това. Това би било битка повече за феновете, но това е положението. В момента не знам какво следва. Все още имаме Чарлз Оливейра. UFC не изглежда да имат интерес към моя битка с него, но за мен битката има смисъл.", сподели Ковингтън.

Кой трябва да е следващ за Ковингтън ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес