Зареждане

Дейна Уайт: Джо Роугън ме притиска за битка между Джоунс и Перейра

Дейна Уайт: Джо Роугън ме притиска за битка между Джоунс и Перейра
Публикувано на: Юли 21, 2024 в 08:00 ч
С малко късмет феновете може да видят мач между Джон Джоунс и Алекс Перейра.

Най-добрият ММА боец на всички времена срещу най-добрият ММА боец днес. Ето как можете да погледнете на евентуалната битка в този момент, която е мечтата на много фенове. Дори коментаторът Джо Роугън лобира за тази битка, така че шефът на UFC Дейна Уайт е притиснат до стената. Няма съмнение, че такъв двубой ще продаде много платени гледания. 

В тази битка "Poatan" може да стане първият човек в историята на организацията, спечелил шампионски пояс в 3 различни категории. В момента Уайт вече има някои планове за тежката категория и не възнамерява да ги променя. Той обаче обеща, че след като тези неща се уредят, няма да мисли за нищо друго и ще остави Перейра да се бие за пояса в тежка категория.

„За да се случи тази битка, Алекс Перейра трябва да се справи с Магомед Анкалаев, а Джон Джоунс трябва да се справи със Стипе Миочич. И разбира се, Джоунс все още трябва да остане активен и да не се пенсионира, но все още нямам тази информация. 

Много хора наистина искат да видят Перейра срещу Джоунс. Аз съм един от тях, но това е само моментно опиянение. Джо Роугън ме притиска да направя това от известно време, но първо трябва да изпълним някои планове. Сега, ако и двамата спечелят, няма да се поколебая и обещавам да дам шанс на Перейра за титлата в тежка категория.,” каза Уайт.

Ще видим ли Джоунс - Перейра ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес