Зареждане

Завръщането на Ник Диас срещу Висенте Луке в UFC Abu Dhabi се отлага

Завръщането на Ник Диас срещу Висенте Луке в UFC Abu Dhabi се отлага
Публикувано на: Юли 21, 2024 в 08:26 ч
Планираният двубой в полусредна категория между претендента Висенте Луке и любимия на феновете ветеран Ник Диас е отпаднал от картата на UFC в Абу Даби следващия месец поради "проблеми с пътуването" на Диас. 

Бившият претендент за титлата в полусредна категория, Диас, който трябваше да се завърне в игра след двегодишно прекъсване в октагона, беше ангажиран за петрундов двубой с бразилския американец Луке на картата UFC Abu Dhabi в Обединените арабски емирства следващия месец.

Завръщането на Ник Диас в UFC Абу Даби срещу Висенте Луке се отлага

Въпреки това, на фона на спекулациите относно завръщането на Ник Диас в сблъсъка му с гореспоменатия Луке, той беше изтеглен от събитието, обявено за "Fight Night ", поради съобщени "проблеми с пътуването" на американеца.


Окакто се завърна с прекъсване преди две години, бившият шампион на Strikeforce и WEC, Ник Диас, не е влизал в действие, откакто загуби с ТКО в третия рунд от бившия безспорен шампион, Роби Лоулър, в реванша на двамата.

Що се отнася до Луке, твърдият претендент в полусредна категория отпадна с нокаут във втория рунд от Хоакин Бъкли на UFC Fight Night Atlantic City в края на март тази година.

Очаква се сблъсъкът на Диаз с Луке да бъде пренасрочен за друго събитие по-късно тази година.

UFC Fight Night Abu Dhabi ще се проведе на 3 август. от Etihad Arena в Абу Даби, ОАЕ, като в главното събитие ще бъде между Кори Сандхаген и Умар Нурмагомедов, като победителят е вероятно да получи шанс за двубой за титлата в категория петел.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес