Зареждане

Джейк Пол прегази Майк Пери

Джейк Пол прегази Майк Пери
Публикувано на: Юли 21, 2024 в 07:57 ч
Джейк Пол победи Майк Пери с технически нокаут в 6-тия рунд.

Двамата оглавиха боксова галавечер, която се проведе във Флорида. Пол се представи много силно и не даде никакви шансове на Пери, който изглеждаше като аматьор. Майк нямаше никаква защита и отнесе доста щети в битката. Пол успя да го прати на земята 3 пъти. В първия рунд Пол започна с удари в тялото и успя да прати Пери на земята след дясно кроше. Майк веднага се изправи и започна да пресира Пол. Майк влезе в клинча за кратко. Ляв от Пол, след което Пери опитва комбинация, но Пол блокира.

Серия от Пол, който не спира да наказва Пери. Защитата на Пери е неговата глава, което не е добре в боксов мач. Във втория рунд Пери пак пресира, а Пол му вкарва джабове. Джейк вкарва комбинация и Пери пак е на земята. Майк се изправи и пресира, но поема доста джабове. Джейк е доста по-бърз от Пери. В третия рунд Майк вървеше като зомби след Пол, който вкарваше удари и не позволяваше на Майк да го удари с тежък удар. В този рунд Майк се представи доста по-добре от първите два рунда, но пак изоставаше.

В четвъртия рунд Джейк успя да разклати Пери, който едвам си стоеше на краката. Майк започна да забавя в рунда, а Пол го нарани с тежък десен. Пери е сериозно наранен, но някак си успява да оцелее. В петия рунд лекарят провери Пери и му позволи да продължи. Майк едвам оцеля в 4-тия рунд и нещата не изглеждат добре за него. Джейк продължи да наказва Пери с джабове. В този 5-ти рунд Майк беше като боксова круша за ютубъра. В 6-тия рунд Пол разклати Пери с тежък ляв, след който натисна с комбинация и събори Пери за 3-ти път в битката.

Майк успя да се изправи, но все още беше разклатен и рефера спря битката. Така Джейк спечели с технически нокаут и вече е с рекорд 10-1 в бокса. След битката Пол потвърди своя двубой с Майк Тайсън през ноември. Той предизвика и Алекс Перейра на боксов мач. Пери от своя страна призова за реванш в ММА или бокса с голи ръце.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес