Зареждане

Майк Пери след загубата от Джейк Пол: Уважение към Нейт Диас, който изкара 10 рунда с него!

Майк Пери след загубата от Джейк Пол: Уважение към Нейт Диас, който изкара 10 рунда с него!
Публикувано на: Юли 21, 2024 в 13:30 ч
Майк Пери посрещна класно поражението си, като поздрави Джейк Пол, докато отдаде уважение и на Нейт Диас.

Пери (0-2 бокс, 5-0 BKFC) се изправи срещу Пол (10-1 в бокса) в двубой в полутежка категория, насрочен за осем рунда вчера вечерта в Тампа Бей, Флорида.

Въпреки че намери много успехи в BKFC след раздялата си с UFC, "Platinum" се беше състезавал само в един професионален боксов мач преди днешната среща, който загуби с нокаут през 2015 г.

На пътя на първата професионална боксова победа на Пери застана Джейк Пол. 'The Problem Child' влезе в днешния двубой в сеирия от три победи, като най-предишната му победа беше с нокаут в първия рунд над Райън Бурланд през март тази година.

В крайна сметка Майк Пери не успя да преодолее размерите, силата и скоростта, които Джейк Пол предложи на ринга. "Platinum" стана жертва на три нокдауна, два от които дойдоха в началните шест минути, а третият и последен се състоя в 6-ия рунд.

Това не беше представянето, на което се надяваше Пери или повечето фенове на ММА, но това не попречи на "Platinum" да запази класата си след края на двубоя.

'Кралят на насилието' се включи в 'X' със следното изявление, в което поздрави Джейк Пол, докато отдаде и уважение на колегата си бивш боец от UFC Нейт Диас.
 
"Поздравления за Джейк Пол, много уважение и към Нейт Диас, който премина 10 рунда с него. Благодаря на всички, които дойдоха."

Какво ще последва за Майк Пери, предстои да разберем, тъй като веднага след поражението в събота съсобственикът на BKFC Конър Макгрегър излезе в социалните мрежи, за да обяви, че уволнява "Platinum" от промоцията си.

Кого и къде бихте искали да видите да се бие Пери след загубата му с TKO от Джейк Пол?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес