Зареждане

Конър побесня - уволни Майк Пери от BKFC, псува по Джейк Пол

Конър побесня - уволни Майк Пери от BKFC, псува по Джейк Пол
Публикувано на: Юли 21, 2024 в 09:15 ч
Наскоро Конър Макгрегър получи нови словесни удари от Джейк Пол, а след победата на Пол над Майк Пери в събота вечер Макгрегър се обърна към социалните медии и отвърна на удара.

Макгрегър също така обяви, че Пери е уволнен от BKFC, но макар Макгрегър да е съсобственик на компанията, остава да се види дали има тази власт.

„Хей, Майк, освободен си и можеш да отидеш да се състезаваш в твоето смрадливо dirty boxing първенство, успех. Уволнен си“, написа той.

Вижте също: Джейк Пол прегази Майк Пери

Неотдавна Пол каза на Макгрегър да „остави кокаина“ и „да влезе в залата“, а Макгрегър отвърна на удара, обвинявайки Пол, че използва допинг.

„Джейк Пол е най-голямата торба, която съм виждал през живота си“, каза той в друг пост. „Разлика в теглото от 18 килограма, назобан до козирката и все още се насира на ринга. Накиса, трябва да го заведеш във Вегас - опа... няма как да стане, защото там има истински допинг тестове от истинска атлетическа антидопингова агенция. Истински тестове, истински битки.“


Макгрегър също така засегна Пол заради планирания за ноември бой с Майк Тайсън.

„Да се биеш с 60-годишния Майк Тайсън, който е току-що е преминал през спешно медицинска помощ? Кълна се в Бога, ти си торба с кучешка пикня. Най-скъпоплетната торба с пикня“, каза Макгрегър.

Очевидно би имало огромни пари в бой между Пол и Макгрегър, макар че това не изглежда като реална възможност. Макгрегър не е имал никаква битка от три години, а наскоро отмени завръщането си в UFC. Той не е печелил битка от януари 2020 г., когато победи Доналд Сероне, и това е единствената победа на Макгрегър в бойните спортове от 2016 г. насам.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес