Зареждане

Джейк Пол обеща да злепостави BKFC, след като Конър подкрепи Майк Пери

Джейк Пол обеща да злепостави BKFC, след като Конър подкрепи Майк Пери
Публикувано на: Юли 20, 2024 в 10:07 ч
Джейк Пол се заканва да злепостави всички от BKFC, след като Конър Макгрегър сподели, че този уикенд подкрепя Майк Пери.

Макгрегър, по време на пресконференция в Испания, на която промотира BKFC, говори за предстоящия двубой между Джейк Пол и Майк Пери с думите

"Можеш да си създадеш ново име тук, в BKFC. Вижте какво се случи с Майкъл Пери, една от големите ни звезди тук - "Кралят на насилието", както той се титулува. Той има такъв възход в спорта. Сега той се изправя срещу един малък тъпанар в двубой този уикенд и всички ние подкрепяме Пери."

Е, очевидно Джейк Пол не обича да го наричат "малък тъпанар".

На пресконференция в Тампа, Флорида, "The Problem Child" отговори на коментара на ирландеца с думите:

"Ще видите какво ще направя на най-добрия им боец в събота вечер. Ще опозоря цялата им лига. Този човек няма никакви умения. Тези бойци на BKFC са просто биячи, идиоти, пичове от уличните боеве, които нямат представа какво е сладката наука. Конър Макгрегър може да говори каквото си иска, но и той няма да се бие с мен. След като нокаутирам Майк Пери, дайте ми Конър Макгрегър, но той няма да го направи, защото знае какво ще се случи. Видяхте какво направих с Нейт Диас, който има победа над Конър."

Джейк Пол завърши с:

"Така че, Конър Макгрегър, остави кокаина, влез в залата и започни да печелиш битки. След това може би ще можем да разговаряме."

Боксовият мач Джейк Пол срещу Майк Пери в осем рунда ще се проведе в неделното утро в зала "Амали Арена" в Тампа, Флорида, и ще се излъчва по платената телевизия DAZN.

Кой според вас ще бъде победител в двубоя между Пол и Пери?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес