Зареждане

Жилей Жан: Алекс Перейра има силата, за да се бие в тежка категория

Жилей Жан: Алекс Перейра има силата, за да се бие в тежка категория
Публикувано на: Юли 21, 2024 в 16:00 ч
Китайският боксьор Жилей Жан проведе тренировка с Алекс Перейра през 2023 година и определено е впечатлен. 

По време на посещението си в Австралия Алекс Перейра проведе силен спаринг с бойци, които се бият в тежка категория. Преди мача с Иржи Прохазка тази практика предизвика известни съмнения, но впоследствие "Poatan" доказа, че знае много добре какво прави. Неговата сила и твърдостта на удара очевидно бяха на ниво, което Прохазка не можеше да поеме.

С нокаута над Прохазка, Алекс потвърди доминацията си в полутежка категория, в която му остана само един релевантен претендент. Това е Магомед Анкалаев, който в последно време не спира да се заканва на бразилеца. Мечтата на Перейра е да се качи в тежка категория и Дейна Уайт няма да го спира, но това вероятно ще стане през 2025 година.

Миналата година Жан се убеди в силата на многократния шампион на GLORY, след като направиха спаринг. Сега Жилей реши да говори за Перейра и сподели, че той определено има силата за тежка категория:

„Той е наистина добър боксьор. Мога да кажа, че неговата динамика, мощност и скорост са на топ ниво. Гледах как върви в UFC и изобщо не съм изненадан. Мисля, че той притежава всички необходими умения, за да пренесе това и в тежката категория. Алекс има силата за тежка категория. Беше страхотно да споделя ринга с него. Той е страхотен и двамата научихме по нещо един от друг.", сподели Жан.

Ще успее ли Перейра да постигне успех в тежка категория ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес