Зареждане

Вирна Жандироба събмитна Аманда Лемос във втория рунд

Вирна Жандироба събмитна Аманда Лемос във втория рунд
Публикувано на: Юли 21, 2024 в 06:02 ч
Вирна Жандироба събмитна Аманда Лемос във втория рунд. Двете бразилки оглавиха събитието UFC Vegas 94, което се проведе в Лас Вегас.

Жандироба изобщо не бави Лемос и я събори още в началото на първия рунд. Аманда й отговори с опит за гилотина. Вирна не се впечатли и се измъкна, след което зае доминантна позиция над своята сънародничка. Аманда успя да обърне нещата в своя полза и след опит за изправяне се озова върху Жандироба.

Двете се борят, след което Жандироба опитва ключ на крака. Двете се изправят и Вирна взима гърба на Лемос. Двете останаха в това положение до края на рунда. Жандироба го спечели заради събарянето и контрола след него. Във втория рунд Вирна опита десен овърхенд, но пое ъперкът от Лемос.

Аманда действа предпазливо, за да не се озове пак на земята. Вирна тръгва да я събаря и двете се озовават на мрежата. Жандироба все пак я събаря, но двете се изправят. Двете падат пак на земята и Лемос е върху Жандироба. Вирна взима гърба на Лемос и успява да се увие около нея. Жандироба започва да я гласи за ключ.

Жандироба не успява от първия опит, но след това прилага армбар, който принуждава Лемос да се предаде в последните секунди на втория рунд. Това е 4-та поредна победа за Жандироба, която си пожела шанс за титлата. Лемос от своя страна пак се връща към загубите и печели само 1 от последните си 3 битки.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес