Зареждане

Пади Пимблет: Аз съм бъдещ шампион на UFC

Пади Пимблет: Аз съм бъдещ шампион на UFC
Публикувано на: Юли 21, 2024 в 10:00 ч
Пади Пимблет вече се вижда като победител в предстоящата си битка. Британската звезда се завръща следващия уикенд, за да се бие с Боби Грийн. Двамата ще се срещнат на събитието UFC 304, което ще се проведе в Манчестър, Великобритания. Пимблет има само една оставаща битка от активния си договор с UFC, но той не е против да подпише нов.

Сега "The Baddy" иска някакво логично увеличение на финансовото възнаграждение, което му се полага заради все по-нарастващата му популярност. Пади има много последователи. Той вярва, че с тяхната подкрепа би могъл да разпродаде футболен стадион като Анфийлд Роуд, особено ако имаше боец като Конър Макгрегър за негов танцов партньор.

Пимблет вече е начертал своите планове и се обяви за бъдещ шампион в UFC:

„Аз съм бъдещ шампион. Казвам това от известно време, но сега най-накрая дойде повратната точка, в която нещата се изясняват. Когато победя Боби Грийн, ще попадна в официалната класация. А щом съм в класацията, всичко е различно. Конър Макгрегър е моят съперник-мечта. Ако той победи Чандлър и аз победя Грийн, тогава двамата ще бъдем един до друг в класацията. Ще зависи от него и UFC дали ще проявят интерес към битката. 

Може би вече съм твърде добър за Конър, така че той осъзнава, че съм твърде голям риск за него, който той не иска да поема. Аз съм сигурен, че бихме продали стадион заедно. Теоретично след Грийн бих могъл да да се бия с Ренато Моикано, а след това с Бенейл Дариуш. Ако победя Дариуш, съм в челната петица. Ще се бия с всеки, който е свободен, а след това влизам в бой за титлата.“, каза Пади пред New York Post Sports.

Ще успее ли Пади да стане шампион в UFC ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес