Зареждане

Дейна Уайт: Ронда Раузи не можа да се справи със славата

Дейна Уайт: Ронда Раузи не можа да се справи със славата
Публикувано на: Юли 21, 2024 в 02:00 ч
Преди време Ронда Раузи намекна, че UFC само я малтретирали и настройвали феновете срещу нея години наред. Това обаче не се хареса на Дейна Уайт.

През декември 2016 г. Раузи влезе за последен път в клетката на UFC, където загуби втората си поредна битка. Тя беше нокаутирана от Аманда Нунеш и сега години по-късно търси причина за тези провали. Ронда вярва, че имала травми, които й пречили да се представи на високо ниво. Тя никога не е страдала от липса на самочувствие и отказва да поеме вината за провала си.

Раузи твърди, че не е искал да се бие с Холи Холм, защото имала сътресение. От UFC буквално я принудили да приеме битката, която тя загуби с тежък нокаут. През годините Уайт е чувал много такива обвинения от бойци и никога не се е притеснявал да каже своята гледна точка. Ето какво е мнението на Уайт за Раузи:

„Проблемът с Ронда Раузи, а аз харесвам момичето, е, че е станала много по-голяма, отколкото вероятно е очаквала. Тя премина от нищото към нещо необикновено и не можа да се справи със славата. Тя мислеше, че ако загуби, това е краят на света.  

Цялата слава, която Ронда донесе на себе си, след това я събори. Тя премина от живот в кола към живот в луксозна къща. Раузи стана толкова популярна, че това я събори. Тези ругатни и псувни към мен или UFC са безполезни сега, защото тя трябваше да обвинява себе си за спада. Зад това не стоеше предумисъл, а само егото й.", каза Уайт.

Съгласни ли сте с Уайт ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес