Зареждане

Шмърка ли Джейк Пол преди битките си ?

Шмърка ли Джейк Пол преди битките си ?
Публикувано на: Юли 25, 2024 в 02:00 ч
На снимка от съблекалнята на Джейк Пол малко преди двубоя с Майк Пери се вижда някакъв мистериозен бял прах, който породи много въпроси и възмути не само Конър Макгрегър.

Вероятно трябва да кажем в началото, че това е теория на конспирацията, която самият Джейк Пол може да е измислил нарочно, така че хората да имат какво да обсъждат. И когато започнем да разглеждаме и обсъждаме, не можем да пропуснем, че на снимката от съблекалнята на Пол има линия от някакъв вид бял прах, който може би е бил приготвен за лична употреба на боксьора.

В UFC или в бокса под егидата на която и да е професионална организация ще бъдете тестван за допинг и наркотици. Джейк Пол управлява своя собствена промоция, наречена Most Valuable Promotions, и въпреки че се казва, че е бил тестван за допинг ден преди мача, не се споменава кокаин. 

Твърди се, че в краткосрочен план коката подобрява умствените и физически функции на човешкото тяло. След използването му човек е по-жизнен, по-бодър и по-специално трудно се побеждава  в битка. Изображението с бялата линия беше забелязано и от Макгрегър, след като Пол успя да победи Майк Пери в боксовата им среща.

Макгрегър направи поредица от няколко публикации, в които критикува Пол и поиска да го тестват, защото очевидно е на нещо. Вие какво мислите за бялата линия на снимката ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес