Зареждане

Кайла Харисън разказа за тренировките си с Перейра: Силен е като камион

Кайла Харисън разказа за тренировките си с Перейра: Силен е като камион
Публикувано на: Юли 24, 2024 в 14:00 ч
Кайла Харисън разказва подробно за преживяванията си при тренировките по джудо и граплинг с шампиона на UFC Алекс Перейра.

Перейра (11-2 MMA) наскоро записа победа с нокаут над Иржи Прохазка (30-5 MMA) през юни тази година на UFC 303.

Харисън (17-1 MMA) направи своя дебют в UFC през април тази година на UFC 300, където победи Холи Холм (15-7 MMA) чрез събмишън в 1:47 ч. на втория рунд.

Кайла Харисън е двукратна олимпийска златна медалистка по джудо и е правила тренировъчна сесия с настоящия шампион на UFC в полутежка категория и бившия шампион на UFC в средна категория Перейра.

Кайла Харисън разказа за тренировъчните си сесии с "Poatan":

"Той ми показваше видеоклиповете от тренировките му и... човече, бих искала да пусне този. В последната си битка той като че ли направи движението, на което го научих, а след това направи движението, което се прави, ако първото движение не работи. Казах си: "Пич, приличаш на състезател по джудо." Лудост е колко бързо възприема нещата. Изглеждаше като истински джудист."

Продължавайки, 34-годишният Харисън каза:

"Аз също се борих с Алекс. Човече, той е голям майтапчия. Той не вкара много сила при спаринга с мен, но определено усетих колко здрав е - той е изграден по различен начин, има нетипична сила."

През изминалия уикенд Джейк Пол предизвика Алекс Перейра след победата му с TKO над Майк Пери на ринга:

"Алекс Перейра, ти каза, че искаш да се боксираш, аз съм кралят на това. Ела при нас, можем да го осъществим. Искам те, Алекс Перейра. Току-що победих шампиона на BKFC. Победих няколко шампиона на UFC. Той каза, че иска да се боксира. Алекс Перейра, след Майк Тайсън, нека го направим."

Кайла Харисън сподели мнението си за мача между Пол и Перейра:

"Шегувате ли се? Това е двубой с Джейк Пол, на който бих отишла. Само едно кроше да се нанесе както трябва и е до там... човече, аз съм разменяла удари с Алекс, той е силен като камион... Джейк Пол се опитва да открадне от аурата му."

Какво мислите за коментарите на Кайла относно Перейра? Бихте ли искали да видите шампионката на UFC да се качи на боксовия ринг с Джейк Пол?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес