Зареждане

Тайсън за Джейк Пол: Честно казано, не мисля, че може да ме докосне

Тайсън за Джейк Пол: Честно казано, не мисля, че може да ме докосне
Публикувано на: Юли 30, 2024 в 18:00 ч
Легендарният боксьор Майк Тайсън е решен да излезе на ринга срещу младия ютубър Джейк Пол на 15 ноември.

Въпреки своите 58 години и свързаните с тях рискове за здравето, "Железният Майк" вече се вижда като победител. Самата легенда казва, че няма какво да губи. Тайсън и преди е казвал, че е пристрастен към прилива на адреналин в бокса. Двамата с Пол трябваше да се бият по-рано този месец, но язва на Тайсън го накара да се оттегли от срещата.

Пол остана в картата на събитието и успя да нокаутира Майк Пери. Тайсън изгледа битката по телевизията, но не се стресна и потвърди, че ще се бие с Пол. Много хора съветват Майк да се откаже от тази битка, защото вече е на сериозна възраст, но той планира да ни опровергава. В интервю за списание Esquire той заявява: 

„Честно казано, не мисля, че може да ме докосне. Аз съм пристрастен към славата. Искам хората да мислят за мен през целия ден. Ще преследвам това чувство до края на живота си. Никога не мога да се наситя на славата.", каза Майк.

Планираният мач срещу Пол повдига много въпроси за възможните последици за здравето на бившия боксьор. Няколко боксови легенди имаха разочароващи резултати след завръщането си. Говори се, че Тайсън ще прибере 10 милиона долара, така че не е изненадващо завръщането му на ринга.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес