Зареждане

Джейк Пол: Аз съм кралят на бокса!

Джейк Пол: Аз съм кралят на бокса!
Публикувано на: Юли 29, 2024 в 14:00 ч
Измина повече седмица, откакто Джейк Пол се справи с Майк Пери, когото довърши с технически нокаут в шестия рунд. Така той победи човек, който, въпреки че доминираше в бокса с голи ръце, беше неподготвен за класическия бокс и то срещу по-тежък противник. Разликата в теглото между двамата бойци в крайна сметка стана обект на няколко дискусии.

Много MMA легенди, включително Конър Макгрегър, смятат това за безспорно предимство, което в комбинация с предполагаемия допинг помага на Джейк да спечели. Пол не се впечатлява от критиките и се обяви за кралят на бокса. Сега той се готви за мач с Майк Тайсън през ноември, след което иска да се бие за титла.

„Не беше ли Майк Пери този, за когото ме предупредихте да внимавам ? Този, който най-накрая гарантирано ще ме нокаутира и ще сложи край на кариерата ми ? Същите тези хора изведнъж се обърнаха, когато видяха какво съм му причинил. И аз се повтарям, но цялата заслуга е на Майк, че се качи на този ринг с мен, защото Макгрегър нямаше да има смелостта да го направи. 

Боксът е красив спорт. Аз съм неговият крал. Колкото по-бързо хората приемат това, толкова по-добре за тях. Поне хората спират да се изнервят. След като победя Майк Тайсън, трябва да се насоча направо към титлата, защото няма да има много какво да доказвам.", каза Пол в YouTube.

Ще успее ли Джейк да победи Майк Тайсън ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес