Зареждане

Том Аспинал: Джоунс се надяваше, че ще загубя! Ще го чакам през ноември

Том Аспинал: Джоунс се надяваше, че ще загубя! Ще го чакам през ноември
Публикувано на: Юли 30, 2024 в 08:00 ч
Временният шампион в тежка категория Том Аспинал, след като защити титлата си срещу Къртис Блейдс, обяви, че сега няма да се изправи срещу никой друг освен срещу Джон Джоунс или Стипе Миочич. На UFC 304 в Манчестър, Аспинал защити временната си титла в тежка категория в отсъствието на официалния шампион Джон Джоунс. Той нокаутира Къртис Блейдс точно за една минута.

Президентът на UFC Дeйна Уайт уверено обяви, че Аспинал ще действа като резерва на двубоя Джоунс срещу Миочич, който е насрочен за ноември. Аспинал ще се готви за тази битка и иска да се бие с Джоунс, защото той не вярваше, че ще победи Блейдс. Том ще следи развитието около тази битка и смята, че има голяма вероятност да се случи през ноември.

Ето какво още каза Аспинал:

"Да се бия с някой друг ? Не! Ще се бия с Джон Джоунс или Стипе Миочич. Нека не пренебрегваме Стипе за всичко, което направи. Мисля, че много хора го подценяват. Честно казано, и на мен ми се случва понякога. Ще се бия с този, който спечели в тяхната битка. Това ще стане, освен ако и двамата не се пенсионират след битката. Джон е безспорният шампион, но аз съм най-добрият в света. 

Знаем какво се опитва да направи Джон. Джоунс седеше там и скръстваше палци, докато не го заболя, надявайки се, че ще загубя от Къртис. Не се заблуждавайте, той писа много в интернет за това как ще загубя от Блейдс. Това не се случи, така че искам следващата битка да е с него. Ще съм готов за ноември. Говорят за ноември, нали ? Стипе и Джоунс искат да се бият през ноември.

Имаше ли официално съобщение, подписани договори ? Защото дори не знам на какъв етап е сега. Ще бъда готов да се бия през ноември, ако някой се контузи, което е доста вероятно, честно казано. Ще бъда готов, момчета.", каза Аспинал.

Ще успее ли Том да стане безспорен шампион ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес