Зареждане

Белал Мохамед: Реванш с Леон Едуардс ? Да, но след 3 години

Белал Мохамед: Реванш с Леон Едуардс ? Да, но след 3 години
Публикувано на: Юли 30, 2024 в 02:00 ч
Белал Мохамед говори за перспективата за реванш с Леон Едуардс, след като спечели титлата на UFC от него.

Сега Белал възнамерява да накара англичанина да чака три години, за да получи реванш. Толкова чака Белал, за да получи втората битка с Едуардс. В главното събитие на UFC 304, Мохамед доминира над своя враг Едуардс в продължение на пет рунда. Мохамед спечели с решение на съдиите и стана новият шампион в полусредна категория.

Това сложи край на непобедената серия на Едуардс от 13 поредни битки, продължила без прекъсване от 2016 година. Леон и Мохамед се биха за първи път през 2021 година. В битката им Леон бръкна в окото на Мохамед, който не можа да продължи. Битката беше спряна и обявена за несъстояла се.

Омразата на Белал към Едуардс е породена от това, че англичанинът прояви неуважение към него и отказа да му даде реванш в продължение на три години. Сега Мохамед планира да направи същото:

"Знам, че съм най-добрият боец в света. Просто трябваше да го докажа и да ви го покажа. Имахме три години, в които размишлявах върху първата битка с Едуардс. Чувах всички да казват: „О, той така или иначе щеше да го победи. Той щеше да спечели и останалите рундове. Леон би направил това и това." Тогава дори не бяхме започнали тази битка.  Този път започнахме от самото начало. Така го направих. 

Доминирах над шампиона, направих го да изглежда лесно. Направих го по-добре от Колби Ковингтън, по-добре от Камару Усман. Колби и Усман са национални шампиони по борба.  Да, ще му дам шанс за реванш, но след три години. Оставете го да си проправи път обратно към върха. Мисля, че беше едностранна битка. 

Сега няма нужда от реванш, защото Леон не е бил шампион достатъчно дълго, за да си гарантира незабавен реванш. От моя гледна точка аз дойдох в неговата страна сред неговия народ във враждебна територия. Успях да го победя.", сподели Мохамед.

Ще успее ли Белал да защити титлата си ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес