Зареждане

Известни бойци критикуват извратеното откриване на Игрите в Париж

Известни бойци критикуват извратеното откриване на Игрите в Париж
Публикувано на: Юли 30, 2024 в 02:00 ч
Откриването на летните олимпийски игри изненада много хора. Особено спортистите, които не приемат трансджендърските изцепки. 

Летните олимпийски игри вече са в разгара си, но церемонията, която ги предшестваше, остави много хора да гледат с отворени усти. Жени с бради, мъже с перуки и куп хора, подиграващи се с изображението на Тайната вечеря, за което, между другото, организаторите вече трябваше да се извинят.

Същественият въпрос, който възниква от това е - Това ли е наистина времето, в което живеем ? За съжаление изглежда, че вместо да сближи хората, Олимпиадата ги раздели повече. И с право. В тази статия се фокусирахме върху реакциите на хората от бойната индустрия. Много видни спортисти възразиха срещу церемонията по откриването.

Сред критиците са настоящи и бивши шампиони от най-престижната ММА лига в света UFC. Всички те се изразиха чрез социалната мрежа X.

„Игрите в Париж са позор и тъмно петно върху международното обществено движение, подкрепящо развитието на спорта. Трябва да ги върнем отново в Русия, за да оправим нещата.“, написа шампионът на UFC в лека категория Ислам Махачев.

„Чудя се защо толкова много хора са загрижени за церемонията. Всички знаем, че французите обичат да са на колене.“, каза бившият шампион на UFC в средна категория Шон Стрикланд.

„Този свят ще се разруши. Просто всичко е грешно. Краят идва. Как можахме да го оставим да стигне толкова далеч ?“, чудеше се боецът в полутежка категория на UFC Джони Уокър.

"Хората трябва да бойкотират това само защото осмива Исус Христос.“, написа боксьорът Райън Гарсия.

„Честно казано съм без думи. Трябва да е някакво послание, защото милиони хора по света го гледат. Просто не съм сигурен дали това е посланието, което трябва да предадем на хората.,” каза бившият шампион на UFC в полусредна категория Камару Усман.

„Олимпиадата не беше ли винаги свързана с упорит труд и дисциплина ? Обикновено не гледам това, но току-що видях група сатанински хомосексуалисти. Изобщо не се учудвам, че Франция е пълна с отклонения. Западът е изгубен.“, написа бившият професионален кикбоксьор Андрю Тейт.

Вие какво мислите по тази противоречива тема ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес