Зареждане

Дана Уайт никога повече няма да увеличава бонусите след UFC 304

Дана Уайт никога повече няма да увеличава бонусите след UFC 304
Публикувано на: Юли 28, 2024 в 18:05 ч
Президентът на UFC Дана Уайт заяви, че няма да увеличава отново размера на бонуса за атрактивно представяне след UFC 304.

Снощи в Манчестър, Англия, се проведе UFC 304. Събитието беше завладяващо и изпълнено с много обрати, особено в двете главни битки за титлата. Дана Уайт взе решение, под натиска на Кинг Грийн, да увеличи наградите за постижения от 50 000 на 100 000 долара. Докато някои битки оправдаха очакванията, други не успяха.

Заплащането на бойците е въпрос, който стои от дълго време. Добре документирано е, че много фенове и критици не вярват, че Уайт плаща на своите спортисти правилната сума, а с правните проблеми около UFC в момента, това само ще продължи да бъде обект на засилен контрол.

След шоуто Уайт заяви, че не иска никога повече да попада в капана на увеличаването на бонусите.

 Уайт казва, че тази вечер е доказала, че увеличаването на бонусите не работи.
 

"Увеличаването им не променя нищо, не кара никого да се бие по-активно... Няма да го направя отново, никога. Днес беше последният ден, в който го правя."

 
Със сигурност може да се твърди, че някои битки не са достигнали очакваните висоти. В същата степен може би не трябваше да се състезават посред нощ в Манчестър. Промоутърът предпочете да даде приоритет на аудиторията си в праймтайма в Съединените щати и вероятно в резултат на това се забеляза умора за много от участниците в картата - включително и за главния претендент Леон Едуардс.

Така или иначе, ще бъде интересно да видим дали шефът ще удържи на думата си.

Какво мислите за коментарите на Дана Уайт относно бонусите? Останахте ли разочаровани след края на събитието?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес