Зареждане

Пади Пимблет: Не ме уважават, защото изглеждам като 14-годишно момиче

Пади Пимблет: Не ме уважават, защото изглеждам като 14-годишно момиче
Публикувано на: Юли 30, 2024 в 02:00 ч
Пади Пимблет коментира победата си над Кинг Грийн на UFC 304, което се проведе миналия уикенд в Англия. "Лошият" честно призна, че обича да смълчава хейтърите, които го осъдиха на поражение в битка срещу опитен съперник. 29-годишният Пимблет (22-3 MMA) спечели своята 6-та победа в октагона на най-голямата ММА организация в света

Той за пореден път опроверга критиците си, като спечели със събмишън в първия рунд. След като победи Грийн, той вероятно ще влезе в ранглистата на UFC в лека категория като номер 15. Пред медиите Пимблет сподели, че хората не го уважават, защото прилича на 14-годишно момиче.

"Да, красиво е! Няма нищо по-хубаво от това да запушите устата на тези малоумници. Това е брилянтно. Обичам да заглушавам хейтърите. Много хора казаха, че няма да вляза в ранглистата на UFC в лека категория. Никога няма да бъда в топ 15 на дивизията. 

Дори хората от YouTube говорят такива глупости. Красиво е, когато мога да направя такова представяне и да покажа какво мога. Всички не ме уважават, защото изглеждам като 14-годишно момиче.", сподели Пимблет.

Ще успее ли Пади да стигне до титлата ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес