Зареждане

Шон Стрикланд: Джо Байдън е ходещ труп

Шон Стрикланд: Джо Байдън е ходещ труп
Публикувано на: Юли 2, 2024 в 08:00 ч
Бившият шампион на Ultimate Fighting Championship (UFC) Шон Стрикланд  смята, че е позор участието на настоящия президент на САЩ Джо Байдън в предизборната надпревара.

Американските медии са съгласни, че Байдън се е представил слабо на първия дебат с бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, който се проведе в нощта на 28 юни в Атланта. Настоящият американски президент заекваше и правеше паузи, не винаги ясно формулирайки мислите си. След събитието камера улови момента, в който съпругата на Байдън му помогна да слезе по стълбите.

Сега политици и журналисти казват, че демократите може да откажат да номинират Байдън и да го заменят с друг кандидат. Теоретично партията ще има такава възможност на конгреса през август, но на практика ще бъде трудно Байдън, който спечели първичните избори, да бъде отстранен от надпреварата, освен ако самият той не откаже да участва.

В същото време от щаба на настоящия президент казват, че той няма да се отказва и да напуска надпреварата. Вторият дебат Байдън-Тръмп е насрочен за 10 септември. Президентските избори в САЩ ще се проведат на 5 ноември. Ето какво е мнението на Шон за Байдън:

"Не мога да повярвам, че толкова много хора гласуваха за Байдън. Вие разочаровахте нашата страна. Боже, този дебат беше труден за гледане. Шибан позор е, че Байдън дори е кандидат. Знаете много добре, че аз съм антилиберал. Аз съм антидемократ. Изкараха този труп на сцената и му дадоха куп лекарства. Нима очаквате този човек да представлява Америка ? Това е шибан позор, Тръмп!", написа Стрикланд.

Стрикланд се щракна с Тръмп в края на юни и със сигурност ще го подкрепи на изборите.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес