Зареждане

Макгрегър за Хабиб: Чух, че сега е ескорт в Дубай

Макгрегър за Хабиб: Чух, че сега е ескорт в Дубай
Публикувано на: Юли 2, 2024 в 02:00 ч
Бившият шампион на UFC в две теглови категории Конър Макгрегър коментира новината за запора на банковите сметки на бившия шампион на промоцията в лека категория Хабиб Нурмагомедов.

Вижте още - Замразиха сметките на Хабиб Нурмагомедов! Дължи 297 милиона рубли

Наскоро телеграм каналът Mash съобщи, че Федералната данъчна служба (ФНС) на Русия запорира сметките на Хабиб поради дълг от 297 милиона рубли. Самият руснак все още не е коментирал новината. Това обаче беше коментирано от Макгрегър, който сподели, че Хабиб вероятно е разорен и сега продавал тялото си в Дубай.

„Запорирани сметки и в бягство. Ако го видите, предложете му да прави лицеви опори за пари. Чух, че сега е ескорт в Дубай“, написа Макгрегър на страницата си в социалните мрежи.

Нурмагомедов и Макгрегър се срещнаха в клетката на UFC през 2018 година. Двамата оглавиха  турнира UFC 229, където Нурмагомедов спечели със задушаване  в четвъртия рунд. Битката им все още държи рекорд за най-продаваната ММА битка в историята на UFC. Само преди няколко дни Конър се възползва от друг шанс, за да обижда Хабиб.

Специалните сили в Русия нахлуха в залата на дагестанеца, защото там тренирал терорист. Тогава Конър сподели, че ще празнува, след като Нурмагомедов почине. Черните облаци не спират да се трупат при дагестанеца, а Макгрегър само слага сол в раните му.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес