Зареждане

Замразиха сметките на Хабиб Нурмагомедов! Дължи 297 милиона рубли

Замразиха сметките на Хабиб Нурмагомедов! Дължи 297 милиона рубли
Публикувано на: Юли 2, 2024 в 02:00 ч
Федералната данъчна служба замрази сметките на Хабиб Нурмагомедов заради дълг от 297 милиона рубли. Новината идва от Ren TV с позоваване на Федералната данъчна служба. В средата на май тази година стана ясно, че дагестанската звезда дължи на Федералната данъчна служба 306 милиона рубли.

След завършване на бойната си кариера, Нурмагомедов се занимава с продажба на спортна храна, спонсориране на ММА промоцията Eagle FC и други дейности. Хабиб се е оттеглил от компаниите - Sildi, First Mobile, както и от Фонда за развитие на образованието, спорта и социалните инициативи, прехвърляйки ги на свои роднини и приятели.

Федералната данъчна служба започна проверка, след което част от компаниите на Нурмагомедов бяха затворени. Затворена беше Hikmet Travel LLC (занимава се с туризъм). Още през май бяха замразени сметките на ММА лигата Eagle FC, собственост на Хабиб. Замразена беше и сметката на благотворителната му фондация.

Сега Федералната данъчна служба замразява и личните му сметки. Това е пореден удар за Нурмагомедов, който наскоро се забърка в сериозен проблем. В Дагестан имаше терористичен акт, а един от терористите беше ММА боец, който тренирал в неговата зала в Махачкала. Дни по-късно Специалните сили нахлуха в залата на Хабиб, за да търсят потенциални терористи.

Предстои да видим как Хабиб ще се измъкне от тези проблеми. Финансовото състояние на Нурмагомедов се равнява на 40 милиона долара, което е 3 707 752 000 милиарда рубли.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес