Зареждане

Шон Стрикланд ступа бивш морски пехотинец в спаринг сесия

Шон Стрикланд ступа бивш морски пехотинец в спаринг сесия
Публикувано на: Юли 3, 2024 в 07:01 ч
Бившият шампион на UFC в средна категория Шон Стрикланд спретна спаринг на бивш военноморски тюлен (navy SEAL) във фитнес залата и му нанесе побой.

Стрикланд е известен с интензивните си спаринги и стана популярен с побоя, който нанесе на стриймър Снеако. Сега той реши да направи спаринг с бивш морски тюлен и му нанесе побой.


Военноморският тюлен не носеше предпазни средства за глава и беше пребит от Стрикланд, който нанасяше тежки удари в главата на тюлена, който се беше обърнал към мрежата.

След като видеото стана популярно, Шон Стрикланд се включи в социалните мрежи, за да разкаже за спаринг сесията си с военноморския тюлен.


"Така че, момчета, най-накрая се случи... Спаринг с военноморски тюлен Но го опознах след битката и той е страхотен човек. Всичко, което мразя в момчетата от специалните сили, у него го няма... Ти си от истинските... мамка му, човече, това не трябваше да ти се случва.", пише Стрикланд в X.

Шон Стрикланд държи да получи титла

Шон Стрикланд постигна победа с решение над Пауло Коста в UFC 302 през юни , за да се утвърди като претендент № 1 в средна категория.

Преди победата над Коста Стрикланд загуби спорно решение от Дрикус Дю Плесис и загуби титлата си в средна категория и заради това заяви, че ще се бори за отново за нея.

"Уитакър не е следващият на опашката", каза Стрикланд. "Той се би с един човек с двудневно предизвестие. Без ранг. Той не е следващият на опашката. Аз съм следващият на опашката. Който и да спечели битката за титлата, той ще се бие с мен. Победих Дрикус, светът знае, че съм следващият на опашката. Светът знае, че трябва да се бие с мен, но аз ще изчакам. Аз съм следващият на опашката. Връщаме пояса във Вегас."

Стрикланд е 29-6 като професионалист и преди загубата от Дю Плесис победи Израел Адесаня, за да стане шампион в средна категория в един от най-големите обрати в историята.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес