Зареждане

Антон Янчев се завръща с гръм и трясък с битка в BRAVE CF в Бургас

Антон Янчев се завръща с гръм и трясък с битка в BRAVE CF в Бургас
Публикувано на: Юли 2, 2024 в 20:01 ч
Днес беше обявено още едно български име, което ще вземе участие в престижното ММА състезание BRAVE CF, планирано за 24-ти август в Бургас.

Елитната бойна верига от Бахрейн ще направи първото си събитие в Европа това лято именно в България, а домакин ще е "Арена Бурас".

От Bulgarian Fighter Agency вече бяха съобщени няколко топ български бойци, които ще стъпят в клетката на BRAVE 86: Burgas, като Атанас Джамбазов, Живко Стоименов, Руси Минев, а днес към тях се присъединява Антон Янчев.

Антон е един от топ бойците на бургаския жиу-жицу отбор GF Team, където има кафяв колан. Но амбицията на младия боец е MMA, където има две победи и не е вкусвал поражение в кариерата си.


Напротив - той е толкова убедителен както на ринга, така и в тренировките. Янчев е бил треньор в испанския филиал на AllStars Training Center и не само е тренирал и преборвал UFC боеца Хамзат Чимаев, но е събмитвал и двамата му треньори. Единия няколко пъти. Припомняме ви, че звездата на Чимаев изгрява именно в турнирите на BRAVE CF, откъдето бива забелязан от скаутите на UFC.

Вижте също: Антон Янчев: Намушкаха ме на 19! Черният ми дроб беше нарязан

И двете победи на Янчев в клетката са повече от убедителни - през 2022-ра той победи със събмишън Млен Николаев, а преди година прегази с технически нокаут молдовеца Кристиян Агапи.

Очаквайте скоро името на неговия противник в BRAVE CF 86 на 24-ти август в Бургас.

Билетите за BRAVE 86: Burgas са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес