Зареждане

'Върколакът' Павел Владев готов да разкъсва в BRAVE CF в Бургас

'Върколакът' Павел Владев готов да разкъсва в BRAVE CF в Бургас
Публикувано на: Юли 3, 2024 в 08:30 ч
Едва месец след като подписа договор с Bulgarian Fighter Agency, роденият в Бургас ММА боец Павел Владев получи двубой в престижната световна организация BRAVE CF.

Базираната в Бахрейн федерация, ще направи своето първо за лятото си издание в Европа в Бургас на 24-ти август. Това ще бъде 86-тото подред издание на промоцията, която е трамплин за UFC и от нея са излезли редица топ бойци като Хамзат Чимаев, Илия Топурия, Умар Нурмагомедов, Джони Уокър и много други.

Павел Владев получава шанса да се нареди сред топ бойците, които ще представят България срещу опоненти подбрани от BRAVE CF в събитие, гледано от цял свят.


Атрактивният ММА боец започва професионалната си кариера през 2016-та, като оттогава насам е отбелязал 9 мача, от които има само 1 загуба със съдийско решение. Всичките му 8 победи са с приключване, като 7 от тях са с нокаут.

За последно "Върколака" прегази узбекистанеца Феруз Покаев преди година с технически нокаут и оттогава е жаден за свежа кръв. Тази жажда ще се утоли на 24-ти август, когато стъпи в клетката на BRAVE CF.


Очаквайте скоро информация за неговия противник.

Билетите за BRAVE 86: Burgas са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес