Зареждане

Чандлър: Предложиха ми двубой за титлата с Ислам Махачев на UFC 308 в Абу Даби

Чандлър: Предложиха ми двубой за титлата с Ислам Махачев на UFC 308 в Абу Даби
Публикувано на: Юли 2, 2024 в 14:35 ч
На фона на несигурността около очаквания му двубой с бившия шампион в две дивизии Конър Макгрегър, бившият претендент за титлата в лека категория Майкъл Чандлър заяви, че му е бил предложен безспорен двубой за титлата с Ислам Махачев за UFC 308 през октомври в Абу Даби,

Чандлър, настоящ претендент за шесто място в дивизията, е извън битките от 2022 г. насам, като наскоро претърпя загуба в трети рунд със задушаване от съперника си Дъстин Поарие в битката на двамата в "Медисън Скуеър Гардън".

И планиран да оглави UFC 303 миналия уикенд по време на International FIght Week, Чандлър се оказа край клетката, след като Макгрегър отпадна няколко седмици преди двубоя, като дъблинчанинът счупи пръст на левия си крак.

Майкъл Чандлър разкрива предложението си да се бие с Ислам Махачев през октомври

Надявайки се все пак да сподели октагона с Макгрегър при незабавното си завръщане в игра, ветеранът от Мисури Чандлър зашеметяващо заяви, че е получил предложение да се бие за титлата срещу руския боец Махачев на UFC 308 през последното тримесечие на тази година в Обединените арабски емирства.

"Получих предложение от Махачев през октомври - но ако малкият пръст на Конър е готов до септември, нека направим битката в Сферата", написа Майкъл Чандлър в официалния си профил в X."Най-голямото спортно събитие в историята на спорта!."


"От 8 години се целя в задника ти... добрата, старомодна борба побеждава дагестанското самбо всеки път!", отговори Майкъл Чандлър на Ислам Махачев в социалните мрежи.


"Не ме свалят на турнирите, не ме свалят в клетката... Не ме свалят, точка", написа Майкъл Чандлър. "#AndNew"


В последната си победа Махачев взе победа в петия рунд с душене  над гореспоменатия общ противник Поарие през май в главното събитие на UFC 302.

Бихте ли искали да видите Ислам Махачев да се бие с Майкъл Чандлър в завръщането си на UFC 308?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес