Зареждане

Конър надъхан от победата на Алекс Перейра на UFC 303: С нетърпение чакам новата си дата

Конър надъхан от победата на Алекс Перейра на UFC 303: С нетърпение чакам новата си дата
Публикувано на: Юли 3, 2024 в 07:14 ч
След като пропусна планираното си завръщане на UFC 303, но пък изгледа зашеметяващото представяне на Алекс Перейра, бившият шампион Конър Макгрегър се вдъхнови от бразилеца, докато планира нов график за собственото си завръщане в октагона.

Самият той трябваше да оглави картата International FIght Week през изминалия уикенд, но бившият шампион в две категории Макгрегър счупи пръст на левия си крак седмици преди двубоя, което го принуди да се откаже от планирания двубой в полусредна категория срещу Майкъл Чандлър.

Последната контузия на дъблинчанина удължава прекъсването му от битки в октагона до повече от три години, като за последно той се би на UFC 264 срещу Дъстин Поарие, като в този случай счупи лявата си пищялна кост и фибула в първия рунд, когато загуби с лекарско спиране. 

Конър Макгрегър говори за нова дата за завръщане

Въпреки твърденията на главния изпълнителен директор на UFC Дана Уайт как графикът на промоцията вече е начертан до края на годината, Макгрегър остава твърдо решен да се завърне на новата дата - сваляйки шапка на Перейра, след като бразилецът защити оттеглянето на ирландеца заради контузията.

"Истинският разпознава истинското", написа Конър Макгрегър в Туитър. "Развълнуван съм да си осигуря нова дата."


Докато бившият шампион в двубоя се е прицелил в новата дата с Чандлър, ветеранът от Мисури зашеметяващо заяви как му е бил предложен двубой за титлата с Ислам Махачев през октомври на UFC 308, като впоследствие постави ултиматум на Макгрегър. 

Гледайки към големия сблъсък в The Sphere на промоцията в Лас Вегас през септември на UFC 307, Чандлър заяви, че ако дотогава контузията на първия е в отминала, той би се забавлявал с пренасрочен двубой с боеца от Крумлин. 

Все още ли смятате, че Конър Макгрегър ще се бие с Майкъл Чандлър по-късно тази година?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес