Зареждане

Пади Пимблет: Илия Топурия се страхува от Макс Холоуей

Пади Пимблет: Илия Топурия се страхува от Макс Холоуей
Публикувано на: Юли 5, 2024 в 02:00 ч
Пади Пимблет сподели мнението си относно потенциално предстоящата битка на шампиона в категория перо Илия Топурия и Макс Холоуей. Той смята, че Топурия се страхува да приеме тази битка. Слуховете за шампионската битка между Илия и Макс се носят от месеци.

Двамата бойци си разменят коментари, постове, обвинения за удължаване на чакането и потенциалните срокове. Все още обаче нищо не е решено за битката им. Не е ясно кога и къде ще ги видим един срещу друг. Наскоро Илия разкри, че иска това да се случи през октомври в Абу Даби.

Пади говори за тази потенциална битка в своя YouTube канал. Самият "The Baddy" има своя собствена история с Илия Топурия. Двамата се спречкаха през 2022 година и след това дълго време се заканваха един на друг. Не е изненада, че Пади ще заложи на Холоуей в битка с Топурия:

"Мисля, че залагам на когото залагат всички останали. Всички залагат на Макс, нали ? Топурия се страхува да приеме тази битка. Той не иска да се изправя срещу Макс, защото знае какво ще се случи. 

Илия се би с Волкановски в идеалния момент. Александър се връщаше около 10 седмици след като беше нокаутиран от Ислам Махачев. Имаше пълен късмет, трябва да призная това.", сподели Пимблет.

Страхува ли се Топурия ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес