Зареждане

Дрикус Дю Плесис: Шон Стрикланд да се бие с Робърт Уитакър

Дрикус Дю Плесис: Шон Стрикланд да се бие с Робърт Уитакър
Публикувано на: Юли 5, 2024 в 10:00 ч
След последната битка на Робърт Уитакър имаше идея той да се бие с Шон Стрикланд. Американецът обаче не се интересува от подобна битка и иска да изчака битката за пояса. Дрикус Дю Плесис, шампионът в средна категория, вярва, че UFC трябва да организира Уитакър срещу Стрикланд.

На 22 юни, по време на събитието в Рияд, Робърт Уитакър се завърна в клетката на UFC. Бившият шампион се изправи срещу Икрам Алискеров, когото нокаутира бързо. След тази битка, една от идеите за следващата битка е Уитакър да се изправи срещу Стрикланд.

Шон не беше фен на тази идея и сподели, че ще чака своя шанс и няма да се бие. 

"Според мен трябва да има битка между Уитакър и Стрикланд. Тази битка трябва да се случи. Знам, че Стрикланд е говорил, че битката с Уитакър е лесна за него и той не я иска. Робърт определено не е лесен съперник за никого. 

Стрикланд също е страхотен боец и битката им просто има смисъл. Тази битка може да бъде битката на вечерта на всяка галавечер и според мен това е битката, която UFC трябва да организира.", сподели Дю Плесис.

И Уитакър, и Стрикланд искат шанс за титлата. Най-логично е да се бият помежду си, за да излъчат претендент. Вие как мислите ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес