Зареждане

Чеъл Сонен: Дейна Уайт рискува Анкалаев да прегази Перейра

Чеъл Сонен: Дейна Уайт рискува Анкалаев да прегази Перейра
Публикувано на: Юли 5, 2024 в 18:00 ч
Един от следващите потенциални съперници на Алекс Перейра е Магомед Анкалаев. Според Чеъл Сонен тази битка носи висок риск за UFC.

На 29 юни в Лас Вегас, Алекс Перейра, шампионът на UFC в полутежка категория, се изправи срещу Иржи Прохазка и го нокаутира с хай кик. Веднага след двубоя Перейра обяви, че би искал бързо да се върне в клетката. Не се знае обаче кой може да е негов съперник.

Един от потенциалните противници е Магомед Анкалев. Дейна Уайт, ръководителят на UFC, призна в разговор с медиите след UFC 303, че харесва тази идея. Чеъл Сонен, бивш боец на UFC, каза следното в интервю за Infinity Sports Network:

"Чуваме, че Анкалаев ще бъде следващия съперник на Алекс Перейра. Той е последният останал там. Проблемът е в уменията на Анкалаев, който идва от Дагестан, а това означава борба на високо ниво. 

Все още не сме виждали Алекс да се бие с борец. Според мен не си струва риска. Не си струва риска Анкалаев да прегази най-голямата ви звезда. Дейна е голям комарджия, но не знам дали е толкова голям комарджия.", каза Сонен.

Ще рискува ли Дейна Уайт с тази битка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес