Зареждане

Иржи Прохазка: Мога да победя Алекс Перейра

Иржи Прохазка: Мога да победя Алекс Перейра
Публикувано на: Юли 8, 2024 в 02:00 ч
Иржи Прохазка, бивш шампион на UFC в полутежка категория, няма да се предава след последното си поражение от Алекс Перейра. Скорошният претендент вярва, че може да победи „Poatan“, въпреки че загуби два пъти срещу него.

Прохазка се изправи срещу Перейра за втори път в главното събитие на UFC 303. Събитието се състоя на 29 юни в T-Mobile Arena в Лас Вегас. "Poatan" отново не остави никакви съмнения срещу Иржи, нокаутирайки го в началото на втория рунд.

Така Перейра за втори път защити пояса в полутежка категория. Освен това 37-годишният боец получи уникален бонус от $303 000 от организацията за представянето си. В интервю за TN.cz Иржи говори за следващите си съперници и потенциална трета битка с Перейра. 

Toй е категоричен, че може да се справи с бразилеца:

"Знам, че мога да победя Перейра. Чувствам, че имам всичко необходимо, за да направя това и просто трябва да отключа някои неща, за да спечеля. Ще оставя да изкристализира въпросът за следващия съперник. Мисля за някои имена. Имаме Джамал Хил, Магомед Анкалаев и Ян Блахович.", каза Прохазка.

Няма никакъв шанс Прохазка да стигне до трилогия с Перйера, след като беше нокаутиран в двете им битки.
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес